Spiritualiteit en zingeving op Universiteit Nyenrode

0

YouTube: 03:17 m
Uploader: Robbert Zoon

Ook in het bedrijfsleven is er steeds meer aandacht voor spiritualiteit en zingeving. De 84-jarige Paul de Blot vertelt over zijn leerstoel Business Spiritualiteit op universiteit Nyenrode. Deze film is gemaakt naar aanleiding van de oprichting van de leerstoel Business Spiritualiteit in 2008. Met dank aan YouTube uploader Robbert Zoon.

"Wat is uw reactie op mijn artikel? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter voor mij, of reageer op elkaar. Het zou mij een plezier doen. Bedankt aan alle lezers die mijn weblog verrijken met een reactie." - Paul de Blot

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


+ 16 = 21