Oudstanding: Exclusief Interview prof. Paul de Blot 9-9-2009

0

YouTube: 09:26 m
Uploader: Outstanding

Oudstanding, arbeidsintermediair voor de ervaren generaties, organiseerde op 9 september 2010 de Inspiratiebijeenkomst ‘Business Spiritualiteit, tussen idealisme en realisme op de werkvloer.’ Professor Paul de Blot, hoogleraar aan de Business University Nyenrode, gaf een exclusief interview aan Oudstanding over wat Business Spiritualiteit is en wat hem inspireert.

"Wat is uw reactie op mijn artikel? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter voor mij, of reageer op elkaar. Het zou mij een plezier doen. Bedankt aan alle lezers die mijn weblog verrijken met een reactie." - Paul de Blot

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


2 + 1 =