Paul de Blot bij Energiedag MKB Krachtcentrale 2010

0

YouTube: 42:33 m
Uploader: ammerlaanncsi

In deze film is Paul de Blot wederom spreker bij de MKB Krachtcentrale. De MKB Krachtcentrale is een platform voor ondernemende mensen die de innovatie economie vormgeven door slimmer te organiseren en duurzame groei. Laat je inspireren door Paul de Blot over o.a. Business Spiritualiteit.

"Wat is uw reactie op mijn artikel? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter voor mij, of reageer op elkaar. Het zou mij een plezier doen. Bedankt aan alle lezers die mijn weblog verrijken met een reactie." - Paul de Blot

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


+ 73 = 75