Paul de Blot is cool: Over dankbaarheid en energie

0

YouTube: 06:27 m
Uploader: Jasper van Impelen

Deze veel bekeken YouTube film is getiteld: “Paul de Blot is Cool”. Paul wordt geïnterviewd en verteld over dankbaarheid en energie. Voor iedereen die wat meer energie kan gebruiken is dit een interessante korte film. Met dank aan YouTube uploader Jasper van Impelen voor het delen van deze film.

"Wat is uw reactie op mijn artikel? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter voor mij, of reageer op elkaar. Het zou mij een plezier doen. Bedankt aan alle lezers die mijn weblog verrijken met een reactie." - Paul de Blot

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


5 + 2 =