Donateurs bedankt!

3

Dierbare lezers van mijn weblog,

In het bijzonder allen die ook financieel hebben bijgedragen aan de vernieuwing.

Paul de BlotHeel hartelijk bedankt voor jullie bijdragen aan de kosten voor de instandhouding en vernieuwing van mijn weblog.

Zonder jullie steun ben ik niet in staat mijn website in leven te houden. Dankzij jullie bijdragen kan ik mijn website aantrekkelijker maken en kunnen mijn artikels voor inspiratie behouden blijven, ook voor toekomstige lezers.

Ik zou jullie graag persoonlijk willen bedanken maar ik doe het nu langs deze weg, niet minder uit het hart, mijn allergrootste dank voor jullie bijdragen!

Hierbij wil ik vooral ook aan Patrick Wisse van Wise-Webs mijn waardering en bijzondere dank uitspreken. Voor zijn zorg om mijn weblog en artikelen al bijna tien jaar lang te verzorgen. En via email en dit weblog te verspreiden onder mijn lezers.

Inhoudelijk is er niets aan de website veranderd, maar we hebben wel geprobeerd er een nieuwe uitstraling aan te geven en jullie meer leesplezier te verschaffen. Hierbij heb ik zo veel mogelijk rekening gehouden met alle goede tips uit het lezersonderzoek.

De grote belangstelling voor mijn website is voor mij ook een sterke motivatie om ermee door te gaan, ondanks mijn 92 jaar.

Met liefde en toewijding wil ik mijn geestelijke rijkdom met jullie blijven delen in de hoop jullie er ook mee te kunnen verrijken.

Veel leesplezier en inspiratie en heel hartelijke dank.

Paul de Blot SJHartelijke groet,

Paul de Blot
Hoogleraar Business Spiritualiteit
Nyenrode Business Universiteit

3 REACTIES

 1. Dank je wel, lieve Paul (als ik dat mag zeggen!). Jouw artikelen zijn kritisch over de vele issues waar onrecht heerst en toch… Jouw geloof in de kracht van mensen, de vele kleine onbekende initiatieven van kleine mensen met grote menselijkheid geven jouw woorden steeds opnieuw een positieve draai. Want alleen zo kunnen we het onrecht aankijken en hoef je er, vanwege eigen gevoelens van onmacht, niet voor af te sluiten. Heel veel dank voor je inspirerende blogs! Hartelijke groet, Pien van den Boorn.

 2. Dag Paul, het is je van harte gegund. Zo geweldig dat je al je wijsheid met ons deelt en openstaat voor onze visies en meningen. Hoop nog heel lang van je wijsheden te mogen genieten en zal, zodra ik een plek heb om te wonen, graag opnieuw bijdragen.

  Hartelijke groet,
  Ineke Vosman

 3. Beste Paul,

  Dank je wel voor de complimenten. Onze vriendschap en samenwerking beschouw ik als heel bijzonder. Je inspirerende artikels en de vele lezersreacties geeft veel voldoening voor het hele team. Ik wens jou en al je lezers veel succes en plezier met dit nieuwe weblog.

  Alle lezers en donateurs bedankt die hebben bijgedragen om dit weblog te vernieuwen. Stuur je feedback over verbeteringen en aanvullingen via het contactformulier. Of laat een reactie achter voor Paul de Blot, of het team van pauldeblot.nl die dit weblog samen met jullie mogelijk maken.

  Namens het team pauldeblot.nl, dank aan alle lezers!

  Patrick Wisse
  Wise-Webs

"Wat is uw reactie op mijn artikel? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter voor mij, of reageer op elkaar. Het zou mij een plezier doen. Bedankt aan alle lezers die mijn weblog verrijken met een reactie." - Paul de Blot

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


+ 74 = 80