Paul de Blot bij MKB Krachtcentrale 2009 – Radio Kootwijk

0

YouTube: 1.01:42 m
Uploader: MKB Krachtcentrale

Luister naar Paul de Blot en zijn inspirerende verhaal over ‘dood gaan en opnieuw geboren worden’. De Ultieme transformatie. Prof. Dr. Paul de Chauvigny de Blot SJ Lic. Ph. promoveerde in 2004 op het proefschrift “Vernieuwing van organisaties in een chaotische omgeving door vernieuwing van de mens”, en werd in 2006 benoemd als hoogleraar business spiritualiteit.

"Wat is uw reactie? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter, of reageer op elkaar. Bedankt aan alle lezers die dit weblog verrijken met een persoonlijke reactie." - Team pauldeblot.nl

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


+ 74 = 76