Paul de Blot – Je moet loslaten om te overleven

0

YouTube: 10:57 m
Uploader: Edo van Santen

Op 2 september 2010 organiseerde Steden3hoek.net het Inspiriment 2010 met als thema: ‘Duurzaam Verbinden en Maatschappelijk Verantwoord Netwerken’.  Paul de Blot, Hoogleraar Business Spiritualiteit op Nyenrode Universiteit, sprak over “Loslaten om te overleven”. Met dank aan video productie: Edo van Santen – Talk&Do.TV. Opgenomen op Inspiriment 2010.

"Wat is uw reactie? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter, of reageer op elkaar. Bedankt aan alle lezers die dit weblog verrijken met een persoonlijke reactie." - Team pauldeblot.nl

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


1 + 7 =