Oudstanding: Exclusief Interview prof. Paul de Blot 9-9-2010

1

YouTube: 09:26 m
Uploader: Outstanding

Oudstanding, arbeidsintermediair voor de ervaren generaties, organiseerde op 9 september 2010 de Inspiratiebijeenkomst ‘Business Spiritualiteit, tussen idealisme en realisme op de werkvloer.’ Professor Paul de Blot, hoogleraar aan de Business University Nyenrode, gaf een exclusief interview aan Oudstanding over wat Business Spiritualiteit is en wat hem inspireert.

1 REACTIE

  1. Ik heb grote bewondering voor u en mis geen van uw artilelen. Ze zijn geweldig inspirend en ontroeren mij telkens weer. Zo helder, warm en altijd medemenselijk diep rakend. Dank u wel dat wij mogen genieten van uw liefdevolle wijsheid en inzicht. U bent een groot geschenk voor de mensheid, die vaak helaas op een dwaalspoor loopt.
    Ik buig voor u.

"Wat is uw reactie? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter, of reageer op elkaar. Bedankt aan alle lezers die dit weblog verrijken met een persoonlijke reactie." - Team pauldeblot.nl

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


32 + = 36