Paul de Blot bij Energiedag MKB Krachtcentrale 2010

0

YouTube: 42:33 m
Uploader: ammerlaanncsi

In deze film is Paul de Blot wederom spreker bij de MKB Krachtcentrale. De MKB Krachtcentrale is een platform voor ondernemende mensen die de innovatie economie vormgeven door slimmer te organiseren en duurzame groei. Laat je inspireren door Paul de Blot over o.a. Business Spiritualiteit.

"Wat is uw reactie? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter, of reageer op elkaar. Bedankt aan alle lezers die dit weblog verrijken met een persoonlijke reactie." - Team pauldeblot.nl

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


74 + = 75