Paul de Blot over : ‘Dankbaarheid, energie en plezier in het leven’

4

YouTube: 06:27 m
Uploader: Jasper van Impelen

Deze veel bekeken YouTube film is getiteld: ‘Paul de Blot is Cool’. In de goed gemaakte film vertelt Paul over dankbaarheid, energie, plezier in het leven en veel andere onderwerpen. Vooral voor iedereen die wat meer energie en nieuwe inspiratie kan gebruiken is dit leuke filmpje een aanrader.

Deze YouTube-film uit 2011 duurt 6 minuten en bestaat uit veel korte fragmenten met uitspraken van Paul de Blot die elkaar snel opvolgen. In het begin van de film zijn de fragmenten van dit interview wat langer.

Voor de onderwerpen dankbaarheid, energie en plezier in het leven neemt Paul rustig de tijd. Om vervolgens (op zijn bekende ‘wijze’) snel concreet te worden met een aansprekende toelichting die kort en duidelijk meer diepgang aanbrengt in zijn hele verhaal.

Paul spreekt nadenkend en weloverwogen op een rustige toon, maar wordt een enkele keer ook heel nadrukkelijk als de samenhang van onderwerpen serieus begint te worden. De lezers van Paul de Blot’s weblog zullen herkennen dat er ook in deze film voor iedereen wel iets bij is dat misschien tot een nieuw perspectief kan leiden op bestaande tegenstellingen.

Met dank aan YouTube uploader Jasper van Impelen voor het delen van deze film.

4 REACTIES

"Wat is uw reactie? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter, of reageer op elkaar. Bedankt aan alle lezers die dit weblog verrijken met een persoonlijke reactie." - Team pauldeblot.nl

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


86 + = 96