Does Leadership Exist? Paul de Blot at TEDxBreda 2012

0

YouTube: 18:31 m
Uploader: TEDxTalks

What is powerful leadership? Is leadership is a never ending learning process on a personal and collective level? What is de basic core of the leadership process? What is the correlation between leadership and service? Addressing these questions, Paul de Blot leads us through fundamental aspects of leadership and personal development.

"Wat is uw reactie? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter, of reageer op elkaar. Bedankt aan alle lezers die dit weblog verrijken met een persoonlijke reactie." - Team pauldeblot.nl

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


9 + 1 =