The Mystery of Human Nature: Paul de Blot at TEDxAmsterdam 2012

2

YouTube: 15:05 m
Uploader: TEDxTalks

Paul de Blot: “Friendship is key for human survival”. A true goose flesh moment provided our oldest speaker on stage. Paul de Blot presented the TEDxAmsterdam audience on 30th november 2012 a very personal story about human survival and friendship.

2 REACTIES

  1. Mooi geformuleerd Paul!
    “The crucial point of human nature is the freedom to accept to be a human being, or to refuse it and live a life in struggle”.
    Ik was in 2012 bij dit indrukwekkende optreden van Paul aanwezig. Ik herinner me dat de Stadsschouwburg in Amsterdam volledig uitverkocht maar muisstil was. Paul vertelt ook wat volgens hem de betekenis van vriendschap is.

"Wat is uw reactie? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter, of reageer op elkaar. Bedankt aan alle lezers die dit weblog verrijken met een persoonlijke reactie." - Team pauldeblot.nl

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


+ 24 = 31