Paul de Blot over dilemma’s – Dialogues House 2012

0

YouTube: 1.05:28 m
Uploader: Dialogues House

Een bijzondere, inspirerende lezing op een bijzondere dag, 12-12-2012, van Paul de Blot met als onderwerp ‘dilemma’s’. “Dilemma’s is het keuzes maken in een crisis situatie”, was de boodschap van Paul de Blot toen we het onderwerp voor de lezing aan hem voorlegde. Deze interactieve lezing geeft alle aanwezigen de mogelijkheid om zijn of haar vragen op gebied van dilemma’s te stellen. Het verhaal van dhr. de Blot reageert op dat wat er in het publiek gebeurt.

"Wat is uw reactie? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter, of reageer op elkaar. Bedankt aan alle lezers die dit weblog verrijken met een persoonlijke reactie." - Team pauldeblot.nl

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


+ 80 = 81