Introductie prof. dr. Paul de Blot – Nyenrode Business Universiteit

0

YouTube: 02:16 m
Uploader: vmp-productions

Paul de Blot spreekt met vmp-productions over Spiritueel DNA en de paradox van Spirtualiteit. “Hoe dieper je komt in het zijn van de mens, hoe dieper je  het universele raakt, maar dat toch uniek is voor ieder mens.”, aldus Paul de Blot in een mooie korte film waarin Paul geïnterviewd wordt in zijn werkkamer op Nyenrode.

"Wat is uw reactie op mijn artikel? Mede namens de andere lezers bedankt voor het toevoegen van uw bijdrage. Laat een reactie achter voor mij, of reageer op elkaar. Het zou mij een plezier doen. Bedankt aan alle lezers die mijn weblog verrijken met een reactie." - Paul de Blot

NB: Uw emailadres wordt nooit gepubliceerd. Reacties met meer dan één link worden eerst gecontroleerd. Link alleen naar relevante websites. Gebruik uw reactie niet voor commercie.


8 + 1 =