Nieuws

Nieuws

Condoleanceregister

Diep bedroefd hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze dierbare vriend Paul de Blot. Wij zullen Paul enorm missen. Voor lezers van dit weblog bestaat hieronder de mogelijkheid te schrijven in het condoleanceregister.

Dankbaarheid

Dierbare lezers van mijn weblog, dit artikel is een persoonlijke brief aan jullie. Hiermee wil ik jullie nogmaals van harte bedanken voor de getoonde belangstelling. Tien jaar geleden begon ik op internet met mijn artikels over Business Spiritualiteit en daar hebben jullie rijkelijk op gereageerd.

Ons netwerk van bezieling en vernieuwing

Mijn artikels worden door velen gelezen en vaak doorgestuurd via social media. Daar ben ik zeer blij om. Ook lees ik regelmatig in de reacties dat mijn weblog tot een nieuw perspectief heeft geleid. Door jullie reacties lééft mijn weblog, ook door op elkaar te reageren. Heel erg bedankt daarvoor.

Donateurs bedankt!

Dierbare lezers van mijn weblog, In het bijzonder allen die ook financieel hebben bijgedragen aan de vernieuwing. Heel hartelijk bedankt voor jullie bijdragen aan de kosten voor de instandhouding en vernieuwing van mijn weblog.

Video

LAATSTE ARTIKELS

webdevelopment by wise-internet