Video

Video

Met dank aan de uploaders staat hieronder een selectie van Paul de Blot's YouTube video's.
Ga naar YouTube voor meer video's van Paul de Blot
.

video

Paul de Blot – NNEK Meesterklas 2015 – Ketelhuis Amsterdam

YouTube: 41:52 m
Uploader: NNEK

Paul de Blot spreekt bij het NNEK 2015. "Het was een ontzettende eer om de 91-jarige Paul de Blot te mogen ontvangen. De Blot, honorair hoogleraar Universiteit Nyenrode, gaat onze kennis verrijken met een presentatie over Business Spiritualiteit."
video

Introductie prof. dr. Paul de Blot – Nyenrode Business Universiteit

YouTube: 02:16 m
Uploader: vmp-productions

Paul de Blot spreekt met vmp-productions over Spiritueel DNA en de paradox van Spirtualiteit. "Hoe dieper je komt in het zijn van de mens, hoe dieper je het universele raakt, maar dat toch uniek is voor ieder mens.", aldus Paul de Blot.
video

Paul de Blot over dilemma’s – Dialogues House 2012

YouTube: 1:05.28 m
Uploader: Dialogues House

Een bijzondere, inspirerende lezing op een bijzondere dag, 12-12-2012, van Paul de Blot met als onderwerp 'dilemma's'. "Dilemma's is het keuzes maken in een crisis situatie", was de boodschap van Paul de Blot toen we het onderwerp voor de lezing aan hem voorlegde.
video

The Mystery of Human Nature: Paul de Blot at TEDxAmsterdam 2012

YouTube: 15:05 m
Uploader: TEDxTalks

Paul de Blot: "Friendship is key for human survival". A true goose flesh moment provided our oldest speaker on stage. Paul de Blot presented the TEDxAmsterdam audience on 30th november 2012 a very personal story about human survival and friendship.
video

Does Leadership Exist? Paul de Blot at TEDxBreda 2012

YouTube: 18:31 m
Uploader: TEDxTalks

What is powerful leadership? Is leadership is a never ending learning process on a personal and collective level? What is de basic core of the leadership process? What is the correlation between leadership and service? Addressing these questions, Paul de Blot leads us through fundamental aspects of leadership and personal development.
video

Paul de Blot over : ‘Dankbaarheid, energie en plezier in het...

YouTube: 06:27 m
Uploader: Jasper van Impelen

Deze veel bekeken YouTube film is getiteld: 'Paul de Blot is Cool'. In de goed gemaakte film vertelt Paul over dankbaarheid, energie, plezier in het leven en veel andere onderwerpen. Vooral voor iedereen die wat meer energie en nieuwe inspiratie kan gebruiken is dit leuke filmpje een aanrader.
video

Paul de Blot bij Energiedag MKB Krachtcentrale 2010

YouTube: 42:33 m
Uploader: ammerlaanncsi

In deze film is Paul de Blot wederom spreker bij de MKB Krachtcentrale. De MKB Krachtcentrale is een platform voor ondernemende mensen die de innovatie economie vormgeven door slimmer te organiseren en duurzame groei. Laat je inspireren door Paul de Blot over o.a. Business Spiritualiteit.
video

Oudstanding: Exclusief Interview prof. Paul de Blot 9-9-2010

YouTube: 09:26 m
Uploader: Outstanding

Oudstanding, arbeidsintermediair voor de ervaren generaties, organiseerde op 9 september 2010 de Inspiratiebijeenkomst 'Business Spiritualiteit, tussen idealisme en realisme op de werkvloer.' Professor Paul de Blot, hoogleraar aan de Business University Nyenrode, gaf een exclusief interview aan Oudstanding over wat Business Spiritualiteit is en wat hem inspireert.
video

Paul de Blot – Je moet loslaten om te overleven

YouTube: 10:57 m
Uploader: Edo van Santen

Op 2 september 2010 organiseerde Steden3hoek.net het Inspiriment 2010 met als thema: 'Duurzaam Verbinden en Maatschappelijk Verantwoord Netwerken'. Paul de Blot, Hoogleraar Business Spiritualiteit op Nyenrode Universiteit, sprak over "Loslaten om te overleven". Met dank aan video productie: Edo van Santen – Talk&Do.TV.
video

Paul de Blot bij MKB Krachtcentrale 2009 – Radio Kootwijk

YouTube: 1.01:42 m
Uploader: MKB Krachtcentrale

Luister naar Paul de Blot en zijn inspirerende verhaal over 'dood gaan en opnieuw geboren worden'. De Ultieme transformatie.
video

Spiritualiteit en zingeving op Universiteit Nyenrode

YouTube: 03:17 m
Uploader: Robbert Zoon

Ook in het bedrijfsleven is er steeds meer aandacht voor spiritualiteit en zingeving. De 84-jarige Paul de Blot vertelt over zijn leerstoel Business Spiritualiteit op universiteit Nyenrode. Deze film is gemaakt naar aanleiding van de oprichting van de leerstoel Business Spiritualiteit in 2008. Met dank aan YouTube uploader Robbert Zoon.

LAATSTE ARTIKELS

webdevelopment by wise-internet